loading...
روانشناسی
الهه بازدید : 22 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

مشاوره خوب

مشاوره خوب

در جامعه امروزی که با تکنولوژی آمیخته شده، بیماریهای روحی روانی بسیاری در افراد ایجاد می شود. علم روانشناسی به عنوان موثرترین روش مدیریت سلامت روح و روان، به کمک انسان ها آمده تا بتواند در کنار زندگی همراه با مشکلات و نگرانی های اجتناب پذیرش، از سلامت روح و روان نیز برخوردار باشد.

در این مقاله سعی داریم که شما رو با رشته روانشناسی مشاوره، وظایف و حوزه فعالیت این رشته آشنا کنیم.

تعریف روانشناسی مشاوره

برخلاف سایر زمینه های تخصصی در روانشناسی، روانشناسی مشاوره بطور خاص تمرکز جدی در ارائه روشهای درمانی مؤثر برای کمک به مراجعینی دارد که طیف گسترده ای از علائم را تجربه می کنند. به گفته انجمن روانشناسی مشاوره، روانشناسی مشاوره می تواند به عنوان یک رشته روانشناسی حرفه ای تعریف شود که به "نگرانی های عاطفی، اجتماعی، حرفه ای، آموزشی، بهداشتی، توسعه و سازمانی" که به طور معمول در زندگی روزمره ما تأثیر می گذارد، توجه شود. در تمام مراحل رشد از دوران کودکی تا پیری، روانشناسی مشاوره از شیوه های فرهنگی برای رفع مشکلات سازگاری در مدرسه، زندگی، مشکلات ارتباطی، نقص یادگیری، مدیریت استرس، مسائل سازمانی و فعالیت های شغلی تشکیل شده است.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی اختلالات روانی،اضطراب، افسردگی وسایر مشکلات روان و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

یک روانشناس مشاوره کیست؟

یک روانشناس مشاور کسی است که مفاهیم نظری را با آخرین پیشرفت های علمی در حوزه سلامت رفتاری به شیوه ای عملی، مفید در یک محیط درمانی یا آموزشی هماهنگ می کند. آخرین تحقیقات بالینی که به بررسی تداخل پیچیده انتقال دهنده های عصبی می پردازد، برای فردی که در حال حاضر از افسردگی بالینی رنج می برد، کاربرد کمی دارد. روانشناسان مشاوره به حوزه روانشناسی، روح خود را می بخشند. بدون کار این افراد، تمام مطالعات اعصاب و روان در جهان کاربرد عملی نخواهند داشت.

حوزه بهداشت روان یکی از مهیج ترین زمینه های شغلی است که باید در قرن بیست و یکم دنبال شود. تحقیقات بالینی همچنان به پرده برداری از رازهای ذهن انسان، بویژه در رشته روانشناسی عصبی می رود. به گفته روانپزشک مشهور بالینی، دکتر کی رد ردفیلد جیمیسون، در طی 25 سال گذشته دانشمندان درمورد عملکرد داخلی مغز بیش از 100 سال گذشته نکاتی کشف کرده اند.

تفاوت مشاور،روانشناس بالینی و روانپزشک

افراد پیگیر در زمینه سلامت روان باید از تفاوت روانپزشکی و روانشناسی آگاه باشند:

روانپزشکی شامل دنبال کردن حرفه به عنوان متخصص پزشکی است که در تشخیص و معالجه اختلالات روانی تمرکز دارد. این تمرکز تخصصی به روانپزشکان اجازه می دهد علاوه بر روان درمانی، داروهای روانگردان را برای مدیریت اختلالات روانی مانند اختلال دو قطبی، اسکیزوفرنی و افسردگی اساسی تجویز کنند.

از طرف دیگر فرد به عنوان یک روانشناس، الگوهای پزشکی روانپزشکی را رعایت نمی کند. روانشناسان نمی توانند دارو تجویز کنند، اما این افراد هنوز هم می توانند درمانی بسیار تخصصی برای افراد نیازمند مراقبت های روانی ارائه دهند.

حوزه بهداشت روان حتی بیشتر به مشاوره روانشناسی و روانشناسی بالینی متمایل می شود. هر دو این مشاغل حرفه ای در بسیاری از زمینه ها مانند محیط کار با یکدیگر همپوشانی دارند، اما به طور کلی روانشناسان بالینی با افرادی که دارای نقصان بیشتری هستند همکاری می کنند. روانشناسان مشاوره، با تمرکز بیشتر بر رویکرد توسعه ای، رویکرد سلامت عمومی تری را در پیش می گیرند.

روانشناسان مشاور در واقع خدمات درمانی ارائه می دهند، اما اصطلاح "درمانگر" یک اصطلاح گسترده است، درمانگر می تواند برای روانشناسان و همچنین روانشناسان بالینی استفاده شود و در برخی شرایط، یک مددکار اجتماعی نیز می تواند به عنوان یک درمانگر عمل کند.

روانشناسان مشاوره به غیر از روان درمانی مانند تدریس یا ارائه خدمات مشاوره ای در سازمانهای حرفه ای، فعالیتهای بیشتری را انجام می دهند. آنها ممکن است در توسعه شغلی و تحقیقات نیز کمک کنند. همچنین، پیشرفت حرفه ای در گرو روانشناسی مشاوره است.

[caption id="attachment_13625" align="alignnone" width="610"]مشاوره خوب مشاوره خوب[/caption]

آیا شمامی توانید یک روانشناس مشاوره باشید؟

روانشناسان مشاوره شخصیت های متمایزی دارند. آنها تمایل دارند که افراد پژوهشی باشند، به این معنی که آنها افراد فکری، درونگرا و کنجکاوی هستند. آنها کنجکاو، روشمند، منطقی، تحلیلی و انعطاف پذیر هستند. برخی از آنها همچنین اجتماعی هستند، به این معنی که آنها مهربان، سخاوتمند، مشارکتی، صبور، دلسوز، مفید، همدل، باهوش و صمیمی هستند.

محل کار یک روانشناس مشاوره چگونه است؟

روانشناسان مشاوره می توانند در یک محل درمانی خصوصی، یک مرکز سرپایی یا یک بیمارستان کار انجام دهند. محل کار مشاوره روانشناسان بستگی به نوع مراجعینی دارد که یک پزشک برای خدمت انتخاب می کند. به عنوان مثال، کالج ها و دانشگاه های بزرگ از روانشناسان مشاوره برای تدریس و همچنین تحقیق در کنار روانشناسان بالینی بهره می گیرند.

مشاغل و شرکتها ممکن است روانشناسان مشاوره را نیز برای خدمات مشاوره استخدام کنند. در مراکز بهداشت عمومی نیز از روانشناسان مشاوره ای استفاده می شود تا علاوه بر هماهنگی روان درمانی گروه محور، بر هماهنگی حرفه ای خدمات این مرکز نظارت داشته باشند.

به عنوان یکی از محبوب ترین و بزرگترین تخصص ها در زمینه روانشناسی حرفه ای متنوع، برنامه های روانشناسی مشاوره تحصیلات تکمیلی منتهی به کارشناسی ارشد یا دکترا در بسیاری از دانشگاه های سراسر کشور بسیار رایج است. از آنجا که مشاوره برنامه های روانشناسی شامل طیف گسترده ای از شیوه هایی است که می تواند برای کمک به افراد در بهسازی زندگی خود، کاهش پریشانی، رفع معضلات و مقابله با بحران ها انجام شود، بسیاری از دانشجویان رشته روانشناسی، این حوزه تخصصی را انتخاب می کنند تا بیشتر در مورد چگونگی درمان یاد بگیرند. اگر در زمینه روانشناسی، مشاوره مهم به حساب می آیید، ادامه این مقاله را بخوانید تا در مورد این رشته در حال رشد بیشتر بدانید.

روانشناسی در مقابل روانشناسی مشاوره

از آنجا که دو زمینه متمایز روانشناسی بالینی و روانشناسی مشاوره کاملاً مشابه هستند، اغلب با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند. اگرچه این دو حوزه با هم همپوشانی دارند، اما مهم است که تفاوت های اصلی در دیدگاه و آموزش آنها را بدانیم. در حالی که مشاوره روانشناسی بیشتر به افراد در زمینه روانی و عاطفی متمرکز است، اما روانشناسی بالینی بیشتر به درمان و پیشگیری از بیماریهای روانی جدی توجه دارد. از آنجا که روانشناسی مشاوره از حوزه روانشناسی حرفه ای پدید آمده است، دارای یک عنصر آموزشی قوی با انواع مهارت های اساسی درمانی است. از طرف دیگر، روانشناسی بالینی بیشتر با مهارت های آموزشی ویژه جهت درمان روان درمانی برای اختلالات شدید روانی و پزشکی سر وکار دارد.

یک روانشناس مشاوره چه می کند؟

یک مشاور، در تلاش برای کمک به مراجعین برای تقویت مهارت ها و ویژگی های موجود خود برای دستیابی به سطح بهینه تری از سلامت روان هستند. روانشناسان مشاور غالباً خدمات روان درمانی را برای کمک به افراد در غلبه بر مشکلات در زندگی روزمره خود ارائه می دهند. یک روانشناس مشاوره از طریق جلسات یک به یک یا گروه درمانی، از تکنیک های درمانی برای همکاری با کودکان، نوجوانان، زوج ها، خانواده ها و بزرگسالان در طیف سنی مختلف استفاده می کند. روانشناسان مشاوره ممکن است به افراد در انتخاب یک مسیر شغلی، کنار آمدن با از دست دادن یک فرد محبوب، غلبه بر یک چالش یادگیری و موارد دیگر کمک کنند.

مشاور خوب در تهران

بارها مراجعین محترم در مورد بهترین روانشناس و بهترین مشاوره از ما سوال می پرسند. لازم به ذکر است که روانشناسی حوزه بسیار گسترده ایست و یک روانشناس نمی تواند در همه زمینه های درمانی فعالیت کند. برای پیدا کردن یک روانشناس خوب، ابتدا لازم است حوزه تخصصی روانشناسان مختلف را بررسی کرده و همچنین رزومزه و بازخورد مراجعین را هم در نظر بگیرید. در نهایت با همراهی و همکاری و صداقت مراجعین با روانشناس، به نتیجه مطلوب می رسید.

برای یافتن بهترین مرکز روان شناسی مناسب خود حتما تحقیقات لازم را انجام داده و متخصصی را پیدا کنید که اعتماد کامل به او و کارش دارید تا بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید.

کلینیک روان شناسی بوجیکا با ارائه به روزترین خدمات روان شناسی و روان پزشکی در خدمت شما عزیزان می باشد.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی کودک و خانواده، زوج درمانی، اختلالات روانی،اضطراب، افسردگی وسایر مشکلات روان و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

مطالب پیشنهادی

مشاوره کودک و نوجوان

زوج درمانگر خوب

مرکز مشاوره خانواده

 

 

 

 

 

الهه بازدید : 18 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

روانشناس خوب در تهران

روانشناس خوب در تهران

چگونه در تهران یک روانشناس خوب پیدا کنیم؟

پیدا کردن یک دکتر روانشناس خوب در کلان شهر تهران کار چندان ساده ای نیست. زندگی در این شهر، در کنار امکانات و مزایایی که دارد اما همواره عواملی مثل آلودگی صوتی، ترافیک، ارتباطات اجتماعی و ناهنجاریهای جامعه باعث ایجاد استرس، نگرانی و ترس در افراد می شود که اجتناب ناپذیر است و اگر درمان نشود باعث ایجاد بیماری های روانی مانند اضطراب فراگیر و افسردگی اساسی در افراد می شود. در این مقاله سعی کردیم به شما برای یافتن روانشناس خوب کمک کنیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

روانشناس خوب در تهران
روانشناس خوب در تهران

 

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های کودک و خانواده، زوج درمانی، سکس تراپی و نوروفیدبک و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

دکتر روانشناس خوب چگونه به شما کمک می کند؟

افراد جامعه هنگام رویارویی با مشکلات و استرس های زندگی به روشهای مختلف سعی در غلبه بر احساساتی از جمله خشم، ناراحتی و ناامیدی دارند. از جمله این روشها می توان به مسافرت، قرار ملاقات با یک دوست صمیمی، مطالعه کتاب و ورزش و سرگرمی اشاره کرد.

گروهی دیگر از افراد ترجیح می دهند به یک روانشناس خوب مراجعه کنند و مشکلات و دغدغه های خود را به شیوه ای بهتر حل کنند. مراجعه به یک روانشناس خوب می تواند سلامت روان شما را تا حد زیادی بهبود ببخشد. دکتر روانشناس خوب در موارد زیر می تواند به شما کمک کند:

1- مدیریت و یادگیری مهارت هایی برای غلبه بر احساساتی مانند خشم و اضطراب و ناامیدی

2- درمان اختلالات روحی و روانی

3- پیشگیری از بروز مشکلات بعدی

گاهی اوقات نیاز است که با وجود اولین علائم از آشفتگی روحی به روانشناس مراجعه کنیم تا از بروز مشکلات بعدی پیشگیری کنیم.

روانشناس خوب در تهران
روانشناس خوب چگونه به شما کمک می کند؟

دکتر روانشناس خوب چه ویژگیهایی دارد؟

ممکن است این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که روانشناس خوب چه ویژگیهایی دارد و آیا روانشانسی که به آن مراجعه کرده ایم برای درمان ما مناسب است یا نه؟ در ادامه شما را با ویژگیهای یک روانشناس خوب آشنا می کنیم:

  • برقراری ارتباط خوب و صمیمی و ایجاد اعتماد در برخورد با مراجع
  • گشاده رویی و مهربانی
  • سعی در بهبود ارتباط  میان زوجین
  • داشتن مهارت های ارتباطی بالا
  • درک کردن شرایط روحی روانی مراجع کننده
  • قابل اعتماد بوده و اسرار مراجعین را فاش نکند
  • اخلاق حرفه ای داشته باشد و با وجدا ن باشد
  • به احساساتش مسلط باشد و در کلام و لحنش آرامش داشته باشد.
  • هنگام صحبت کردن مراجع، کاملا حواسش به بیمار باشد.
  • شیوه درمانی متناسب با شرایط مراجعه کننده ارائه دهد.
  • احترام به مراجعه کننده
  • داشتن مهارت حل مسئله
  • شنونده خوبی باشد و به صحبت های مراجع به خوبی گوش کند
  • باید خودآگاهی داشته باشد و به ویژگیهای شخصیتی خود آگاه باشد.
  • باید ثبات احساسی داشته باشد و با شنیدن مشکلات بیمار، تحت تاثیر قرار نگیرد.
  • باید صبور و با حوصله باشد و انتظار نداشته باشد در جلسه اول نتیجه بگیرد.

 

روانشناس خوب در تهران
روانشناس خوب در تهران

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های کودک و خانواده، زوج درمانی، سکس تراپی و نوروفیدبک و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

معرفی روانشناس خوب در تهران

با بیان ویژگیهای یک روانشناس خوب، قصد داریم مرکز مشاوره بوجیکا با دو شعبه در شمال(قیطریه) و غرب تهران(سعادت آباد) را به شما معرفی کنیم.

مرکز مشاوره بوجیکا با کادری از روانشناسان و روان پزشکان حرفه ای و با تجربه و با بهره گیری از آخرین متدهای علمی، آماده ارائه خدمات روانشناسی درزمینه ی کودک و خانواده، زوج درمانی، سکس تراپی، نوروفیدبک و درمان انواع اختلالات شخصیت می باشد.

چه زمانی به روانشناس مراجعه کنیم؟

آیا تا به حال به روانشناس مراجعه کرده اید؟ به نظر شما مشکلات تا چه حد باید جدی باشد تا شما به روانشناس مراجعه کنید؟ برخی از افراد نمی دانند چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنند. به همین دلیل مشکلات بسیار جدی و غیرقابل حل می شوند و برخی دیگر از افراد بسیار به روانشناس و مشاوره گرفتن وابسته اند.

بر خلاف تصور عموم نیاز نیست که به حدی از ناامیدی و افسردگی و مرز فروپاشی برسید تا به روانشناس مراجعه کنید. گاهی اوقات در زندگی دچار کمی احساس بد می شوید که منشأ آن را نمی دانید، با این حال به راه خود ادامه می دهید. تا زمانی که این احساسات و افکار بد به حدی می رسد که از توان کنترل و مدیریت شما خارج است. در این زمان است که شما احساس می کنید به یک روانشناس احتیاج دارید و باید جلسات روان درمانی را بگذرانید. در این قسمت ما علائمی را توضیح می دهیم که با بروز هر کدام از اینها، شما لازم است به روانشناس مراجعه کنید.

1- طلاق و فقدان عزیزان

مرگ جزئی از زندگی است که پذیرفتن و کنار آمدن با آن برای همه افراد کار راحتی نیست. افراد با روشهای مختلفی با مرگ عزیزانشان کنار می آیند و در فراق آنها سوگواری می کنند. اما برخی از آنها توانایی پذیرش این واقعیت را ندارند و باعث ایجاد مشکلات بیشتری در آینده می شود. مراجعه به یک روانشناس می تواند به شما در پذیرش این امر کمک بسیاری بکند. همچنین جدایی از معشوق یا طلاق نیز بدون حمایت یک روانشناس امری بسیار دشوار است و افراد در این مرحله از زندگی برای رویارویی و پذیرش  غم از دست دادن همسر، نیاز به حمایت یک متخصص روانشناس دارند.

2- استرس و اضطراب

در جامعه امروزی استرس جزلاینفک و اجتناب ناپذیری است که اگر علت آن کشف نشود و به موقع درمان نشود باعث مشکلات بسیاری از جمله اضطراب فراگیر و یا افسردگی در آینده می شود. با مراجعه به یک روانشناس، می توانید منشأ اضطرابتان را پیداکنید و با یادگیری تکنیک های مفید، اضطرابتان را کنترل کنید.

3- افسردگی و ناامیدی

از علائم بارز افسردگی می توان به ناامیدی و لذت نبردن از اموری که قبلا برایتان لذت بخش بود، خستگی و بی حوصلگی، تغییر در خواب و غذا خوردن اشاره کرد. افسردگی در جامعه امروزی بسیار شایع است و برای درمان آن حتما به روانشناس و جلسات روان درمانی احتیاج دارید. اگر احساس می کنید زندگی امری پوچ و بیهوده است و به خودکشی فکر می کنید، خیلی زود به روانشناس مراحعه کنید.

4- مشکلات خانوادگی و روابط بین افراد دیگر

ارتباطات مهمترین بخش زندگی افراد در جامعه می باشد که گاهی افراد در مدیریت ارتباطشان با دیگران یا خانواده خود دچار مشکل می شوند. مراجعه به یک روانشناس، می تواند در بهبود روابط شما تاثیر گذار باشد.

5- اعتیاد به مواد مخدر یا عادتهای بد

گاهی اوقات افراد برای داشتن احساس بهتر به دنبال چیزی در بیرون از خود هستند که اغلب باغث روی آوردن آنها به مواد مخدر و یا مشروبات الکلی می شود.حتی با دانستن تبعات منفی آنها در جسم و روحشان، هرگز نمی توانند آن را کنار بگذارند. در این حالت شما دچار اعتیاد یا وسواس شده اید و برای درمان آن نیاز به یک متخصص روانشناس دارید.

6- پیشرفت و افزایش کارایی در زندگی

گاهی اوقات برای رویارویی با رویدادهای مهمی مثل المپیک یا آماده شدن برای سخنرانی یا مسابقات ورزشی، بسیار مهم است که از نظر فکری و روحی کاملا آماده باشید و از قبل خود را در این رویداد تصور کنید. برخی افراد از این تکنیک برای مقابله با مشکلات و سختی های زندگی آماده می کنند. یک روانشناس می تواند به شما کمک کند که به خوبی با مشکلات و مسائل مهم زندگی روبرو شوید و عملکرد خوبی داشته باشید.

7- اختلالات روانی

گاهی اوقات به علت استرس یا مشکلات زندگی و یا حتی به علت ژنتیک، افراد دچار اختلالاتی از جمله دوقطبی، اسکیزوفرنی، افسردگی اساسی و غیره می شود که در این موارد تشخیص و درمان فقط با کمک یک روانشناس متخصص امکان پذیر است.

روانشناس می تواند به شما در ارتقاء سلامت زندگی کمک شایانی بکند و با ایجاد ذهنی آرام و کنترل اضطراب و ترس ها و نگرانی هایتان می توانید از زندگی لذت بیشتری ببرید.

روانشناسان به دنبال درک و توضیح افکار، عواطف، احساسات و رفتار هستند. بسته به موضوع مطالعه، روانشناسان از تکنیک هایی مانند مشاهده ارزیابی و آزمایش استفاده می کنند تا تئوری هایی درباره اعتقادات و احساساتی که بر عملکرد فرد تأثیر می گذارد، بسازند.

روانشناسان اغلب اطلاعات را جمع آوری می کنند و رفتار را از طریق آزمایش های کنترل شده آزمایشگاهی، روانکاوی یا روان درمانی ارزیابی می کنند. آنها همچنین ممکن است تست های شخصیت، عملکرد، استعداد یا هوش را انجام دهند. آنها به دنبال الگوهای رفتاری یا روابط علت و معلولی بین وقایع هستند.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های کودک و خانواده، زوج درمانی، سکس تراپی و نوروفیدبک و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

روانشناس خوب در تهران
چه وقت به روانشناس مراجعه کنیم؟

روشهای پیدا کردن روانشناس خوب

پیدا کردن یک روانشناس خوب کار چندان سختی نیست اما مسئله این است که روانشناسی که پیدا کرده اید آیا برای حل مشکل شما مناسب است یا خیر؟

علم روانشناسی حوزه های متنوعی دارد و هر روانشناس در حوزه تخصصی خود، کار می کند. روانشناس خوب کسی است که در درجه اول با او احساس راحتی بکنید. روشهای مختلفی برای پیدا کردن روانشناس متخصص حوزه درمانی شما وجود دارد که در زیر به انها اشاره می کنیم:

  • از پزشک خانوادگی خود بخواهید تا یک روانشناس خوب به شما معرفی کند.
  • از انجمن تخصصی روانشناسان شهر یا استان محل زندگی خود سوال کنید
  •  از دوستان و فامیا بخواهید شما را به یک روانشناسی که قبلا مراجعه کرده اند و نتیجه مطلوبی گرفته اند، معرفی کنند.
  • در اینترنت و شبکه های اجتماعی سرچ کنید
  • روانشناس خوب لزوما فرد مشهوری نیست.
بهترین روانشناس در تهران
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم؟

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های گوناگون و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

مطالب پیشنهادی

الهه بازدید : 16 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

علائم اعتیاد

علائم اعتیاد

از کجا می توان فهمید که فرزند یا اطرافیانمان اعتیاد دارند. اصلا فرد معتاد چه علائمی دارد؟ بسیار مهم است که والدین علائم اعتیاد به انواع مواد مخدر را بدانند و از عوارض آنها به خوبی آگاه باشند تا در صورت مشاهده این علائم در اطرافیانشان، اقدامات لازم را انجام دهند.

اعتیاد به معنای وابسته شدن و خو گرفتن جسمی و روانی به ماده ای به طوری که ترک آن بسیار دشوار یا غیر ممکن باشد و توانایی افراد در کنترل مصرف دارو یا مواد از بین می رود. شناخت علائم اعتیاد اولین قدم برای کمک به خود یا شخصی است که برای کمک به آن اهمیت می دهید. تقریبا 90 درصد جوانان در معرض تعارف مواد مخدر هستند، به همین دلیل شناخت درست علائم اعتیاد بسیار مهم است. پس باید یاد بگیرید چطور می توان یک معتاد را شناسایی کرد و چگونه با او برخورد کرد؟

علائم رفتاری اعتیاد به تریاک

افراد معتاد یک سری علائم و رفتارهای روانی دارند که مجموعه این رفتارها در کنار هم به ما کمک می کند تا پی به اعتیاد فرد ببریم.

1- افکار و فعالیتهای دیدنی

به دست آوردن و مصرف مواد مخدر به اولویت های اصلی زندگی او تبدیل می شود، در حالی که تعهدات خود از جمله کار، خانواده یا مدرسه را کنار می گذارد.

2- ناسازگاری

اگرچه سوء مصرف مواد مخدر باعث ایجاد اضطراب جسمی و روحی برای فرد و عزیزان آنها می شود، اما فردی که با اعتیاد دست و پنجه نرم می کند، استفاده از مواد مخدر یا الکل را ادامه می دهد.

3- از دست دادن کنترل

حتی در صورت تمایل به متوقف کردن یا کاهش مصرف مواد مخدر، فرد نمی تواند این کار را انجام دهد. سوء مصرف مواد مخدر نمی تواند برای مدت طولانی پنهان بماند. تأثیر آن بسیار چشمگیر است و فردی که از مواد مخدر استفاده می کند می تواند سریعاً از کنترل خارج شود. تغییر در رفتار، غفلت از مسئولیت ها، از دست دادن منابع مالی و درگیر شدن در رفتارهای مجرمانه از بارزترین علائم یک فرد معتاد به مواد مخدر است. اعضای خانواده، عزیزان و همکاران معمولاً بهترین افراد  برای تشخیص مشکل اعتیاد به مواد مخدر می باشند. چون با رفتار و عادات فرد آشنا هستند.

4- مخفی کاری 

فرد معتاد تمام انرژی و توانش را صرف مخفی کردن اعتیادش از دیگران می کند.

5- رفتارهای دوقطبی 

فرد معتاد زمانی هایی از روز را در حالت اضطراب، تحریک پذیری، عصبانیت و بی قراری است و زمانی دیگر بسیار سرخوش و سرمست و با اعتماد به نفس است.

6- خانواده گریز و رفیق باز 
7- شبها مثل جغد بیدار و روزها خواب است
8- پرگویی، یاوه گویی و دروغ گویی
9- افت تحصیلی و عدم مسئولیت پذیری در کارها
10- ناتوانی در تمرکز بر روی کارها
11- احساس افسردگی، انزوا و گوشه نشینی

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ترک اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

[caption id="attachment_13727" align="aligncenter" width="542"]علائم اعتیاد علائم اعتیاد به تریاک[/caption]

علائم جسمی اعتیاد به تریاک

ممکن است تشخیص دادن علائم جسمی برای شخصی بسیار دشوار باشد، اما اثرات شدید آن نیاز به درمان فوری پزشکی دارد.

1- تنگ شدن مردمک چشم

2- سوختگی نوک انگشتان

3- تب و لرز

4- تعریق بیش از حد

5- حالت تهوع و اسهال

6- مشکلات تنفسی و کاهش تنفس

7- کاهش میل جنسی

8- تغییر در خواب و اشتها

 علائم عدم مصرف مواد شامل موارد زیر باشد:

هنگامی که فرد معتاد، مواد مورد نیازش به او نمی رسد دچار علائمی می شود که به سندرم ترک معروف است و شامل علائم زیر می باشد.

  • لرزیدن
  • از دست دادن اشتها
  • تهوع و استفراغ
  • افسردگی
  • بی خوابی و خستگی
  • سردرد و تب
  • سردرگمی و توهم
  • تشنج

سوء مصرف مواد مخدر همچنین بر وضعیت روانی فرد تأثیر می گذارد. هنگامی که آنها درگیر اعتیاد هستند، فرد ممکن است این تغییرات را متوجه یا تشخیص ندهد. علائم روانشناختی اعتیاد به مواد مخدر ممکن است شامل شود:

  • اضطراب
  • بی احتیاطی
  • کمبود انگیزه
  • تحریک پذیری یا طغیان عصبانیت
  • تغییر در شخصیت یا نگرش
  • تغییر در احساسات عاطفی و ذهنی از افراد
  • نوسانات ناگهانی خلق
  • پارانویا غیر قابل توضیح

 

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

 سوء مصرف هروئین

هروئین یکی از پرمصرف ترین و خطرناک ترین مواد مخدر در سراسر جهان است که از مشتقات تریاک می باشد و اغلب به صورت تزریقی مصرف می شود و اعتیاد به آن بسیار خطرناک است. هروئین به شکل خالص آن سفید است، اما سایر مواد غالباً درون آن مخلوط می شوند و آن را به رنگ خاکستری، قهوه ای یا سیاه تبدیل می کنند. بسیار مهم است که خانواده ها از عوارض این ماده مخدر آگاه شوند و مرافب نوجوانان خود باشند.

هروئین بر مغز و سیستم عصبی بدن اثر می گذارد و به سرعت باعث ایجاد اعتیاد در فرد می شود. دلیل گرایش اغلب مردم به سمت هروئین، عدم آگاهی آنها از عوارض خطرناک و جبران ناپذیری است که این ماده خطرناک بر سیستم عصبی و مغز آنها می گذارد.

هروئین یک داروی بسیار اعتیاد آور است و مصرف بیش از حد آن می تواند کشنده باشد. به همین دلیل باید علائم اعتیاد به هروئین جدی گرفته شود و اقدامات لازم برای انجام مداخله یا در غیر این صورت متقاعد کردن یک عزیز برای پیوستن به یک برنامه توان بخشی انجام شود.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ترک اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

[caption id="attachment_13728" align="aligncenter" width="521"]علائم اعتیاد علائم اعتیاد به هروئین[/caption]

علائم مصرف هروئین

هروئین بر سیستم اعصاب مرکزی اثر می گذارد و علائم زیر در اوایل اعتیاد به هروئین دیده می شود.

  • گشاد شدن مردمک ها
  • آبریزش از چشم و بینی
  • کاهش تنفش
  • خارش شدید بدن
  • خواب آلودگی و بی حوصلگی

در ادامه مصرف هروئین به دلیل عدم رعایت بهداشت و استفاده از سرنگ های مشترک و آلوده باعث ابتلا به عفونت های شدید از جمله ایدز و هپاتیت، بیماریهای قلبی، کلیوی و کبدی می شود. همچنین استنشاق هروئین در دراز مدت باعث تخریب دیواره سپتوم بینی و مشکلات ریوی و تنفسی می شود.

علائم سوء مصرف کوکائین

کوکائین بیشتر به شکل پودر سفید شناخته شده است. بیشتر اوقات، این دارو دودی یا تزریق می شود. از آنجا که کوکائین محرک است، یکی از ویژگی های بارز آن این است که اثرات اصلی آن حدود 30 دقیقه تا 2 ساعت پس از آخرین استفاده از بین می رود. علاوه بر علائم عمومی سوء مصرف مواد مخدر که در بالا مورد بحث قرار گرفت، کوکائین عوارض جانبی خاصی نیز دارد، از جمله:

  • انرژی بدن افزایش یافته و فرد آژیته می شود.
  • پارانویا
  • خلق و خوی بالا
  • اضطراب
  • احساس شکست ناپذیری
  • سخنرانی هیجان انگیز
  • بیخوابی
  • تحریک پذیری
  • رفتار تحریک آمیز
  • ضربان قلب نامنظم
  • بی قراری
  • فشار خون بالا
  • کاهش وزن

مصرف کنندگان کوکائین عادت دارند از اسامی خیابانی برای این دارو استفاده کنند. نام های عامیانه زیادی برای کوکائین وجود دارد، اما برخی از آنها معمولاً عبارتند از:

  • آسپرین
  • غار
  • برف
  • نرم
  • فوت کردن، دمیدن
  • بالای شهر
  • بانوی سفید سریع
  • یائو
    کوکائین بسیار اعتیاد آور و قوی ترین ماده محرک طبیعی موجود است. اعتیاد به کوکائین با ضررهای چشمگیری همراه است. گزارش هایی وجود دارد مبنی بر این که افراد حرفه ای 20،000 تا 50،000 دلار برای مصرف کوکائین هزینه می کنند، والدینی که فرزندان خود را می فروشند و افرادی که بیکار می شوند، مجبور به ورشکستگی می شوند و بی خانمان می شوند. واضح است که استفاده از کوکائین می تواند از کنترل خارج شود. به همین دلیل هرچه زودتر افراد درگیر این دارو جهت ترک اقدام کنند، بهتر می شود.

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ترک اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

    02122636858- 0921277372

اعتیاد به شیشه

شیشه یا متامفتامین یکی از مواد محرک است که افراد با مصرف آن دچار حالت سرخوشی، لذت فراوان، افزایش انرژی و توان بدنی و افزایش سطح هوشیاری می شوند و همین احساس لذت کاذب آنها را به سمت مصرف دوباره سوق می دهد و باعث می شود افراد برای انجام کارهایی که به انرژی و دقت و تمرکز بالایی نیاز دارد تمایل به مصرف شیشه پیدا کنند. شیشه با ایجاد تغییرات شیمیایی در مغز تاثیر زیادی بر ذهن و روان افراد ایجاد می کند.

با توجه به سابقه و استعداد فرد برای ابتلا به اختلالات روان پریشی، ممکن است فرد یک بار با مصرف شیشه دچار علائم روان پریش شود و یا با افزایش دفعات و میزان مصرف شیشه، فرد دچار ین اعلائم شود.

مصرف شیشه هم علائم جسمی بدنبال دارد و هم روانی که مهمترین و بغرنج ترین علائم آن همان مسئله روان پریشی می باشد که باعث جدایی فرد از واقعیت و منزوی شدن فرد می باشد. مصرف شیشه پیامد های خطرناک و جبران ناپذیری را به دنبال دارد و خانواده ها باید به خوبی به این عوارض آگاه باشند تا در صورت مشاهده آنها در نوجوانشان به سرعت اقدام کنند.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ترک اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

علائم روانی مصرف شیشه

مصرف شیشه باعث تغییر در عملکرد مغز می شود و باعث بروز اختلالات روانی در فرد می شود. علائم رفتاری مانند احساس سر خوشی، پر حرفی، اعتماد به نفس بالا، پرخاشگری، سوء برداشت از رفتار دیگران در فرد شیشه ای بسیار دیده می شود. سه رفتار از همه مهمتر در فرد شیشه ای دیده می شود.

1- سوء ظن نسبت به رفتار دیگران

فرد شیشه ای از هر نگاه و رفتار اطرافیانش معنای خاصی برداشت می کند. و از حرف های دیگران برداشت نادرستی می کند و فکر می کند دیگران قصد آسیب زدن به او را دارند.. فرد شیشه دچار توهماتی می شود و صداهایی را می شنود که در واقعیت وجود ندارد و بر صحت این صداها بسیار اصرار دارد. این افراد از واقعیت فاصله می گیرد و در توهمات خود سیر می کنند.

2- بدبینی یا پارانوئیا

فرد شیشه ای دچار توهم گزند آسیب می شود، به این معنی که دائما فکر می کند دیگران او را تعقیب می کنند و قصد آسیب رساندن به او را دارند. این افراد فکر می کنند حرف هایشان توسط دیگران شنود می شود و اعمالشان تحت نظارت و کنترل است و به همین دلیل نسبت به وسایل برقی مانند موبایل، تلویزیون، تلفن، لپ تاپ و دریچه کولر و غیره حساس می شوند و آنها را می شکنند و از بین می برند. این افکار که دائما تحت تعقیب هستند برای فرد شیشه ای یک اعتقاد قلبی است و به این باور خود اصرار دارد و اگر دیگران بر این باور نادرست مخالفت کنند به شدت با آنها برخورد می کند و حتی ممکن است منجر به قتل و اتفاقات جبران ناپذیری شود.

3- اسکیزوفرنی

ادامه مصرف شیشه در طولانی مدت باعث مبتلا شدن فرد به بیماری اسکیزوفرنی می شود که فرد دچار توهمات و هذیان های شدیدی می شود و فرد دچار رفتار های روان پریش می شود که حتی با قطع مصرف شیشه همچنان ادامه دارد.

[caption id="attachment_13729" align="aligncenter" width="509"]علائم اعتیاد علائم مصرف شیشه[/caption]

علائم جسمی اعتیاد به شیشه 

از علائم جسمی اعتیاد به شیشه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • خشکی دهان
  • مصرف بیش از حد مایعات
  • تعریق شدید
  • کم اشتهاییی و لاغری
  • خواب کم به طوری که مدت زیادی بیدار می مانند و یک روز کامل از صبح تا شب می خوابند.
  • تخریب دندانها
  • افزایش ضربان قلب و فشار خون
  • فعالیت بیش از حد و احساس پر انرژی بودن
  • گشاد شدن مردمک ها

مصرف شیشه پیامد های خطرناکی به دنبال دارد، از جمله بسیار پرخاشگر می شوند و این رفتارهای خشونت آمیز باعث آسیب و گاهی حوادث جبران ناپذیری از جمله قتل می شود. فرد شیشه ای ریسک پذیری بالایی دارد و دست به رفتارهای پرخطر می زند.

بسیار مهم است که خانواده ها این رفتارها را بشناسند و در صورت مشاهده این رفتارها در اطرافیانشان به سرعت برای نجات آنها اقدام کنند

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ترک اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

مطالب پیشنهادی:

لینک منبع

قانون جذب چیست؟ 

https://www.advancedrecoverysystems.com

روانشناس خوب در تهران

الهه بازدید : 17 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

درمان افسردگی

درمان افسردگی

آیا تاکنون دچار افسردگی شده اید؟ آیا تا به حال به دنبال راه حلی برای درمان افسردگی بوده اید؟ در جامعه امروزی با توجه به تغییر سبک زندگی، افراد بسیاری در معرض ابتلا به افسردگی هستند. افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات روانی است. در واقع بیماری است که ممکن است برای همه افراد اتفاق بیافتد. افسردگی نه تنها در کیفیت زندگی شما بلکه در زندگی اطرافیانتان نیز تاثیر می گذارد. وقتی دچار افسردگی می شوید، ممکن است به شدت بی انگیزه شوید و دیگر از فعالیت های سابق لذت نبرید. اما باید بدانید که حتی شدیدترین افسردگی ها نیز درمان می شود. امروزه روشهای بسیاری از جمله روان درمانی و دارو درمانی و تغییر سبک زندگی برای درمان افسردگی بکار گرفته می شود. در این مقاله سعی داریم شما را با بیماری افسردگی و روش های درمان افسردگی آشنا کنیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی
افسردگی و درمان افسردگی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

[caption id="attachment_13745" align="aligncenter" width="560"]درمان افسردگی درمان افسردگی[/caption]

افسردگی چیست؟

افسردگی بالینی یا اختلال افسردگی شامل یک دوره از احساس غم و اندوه است که باعث بی علاقگی فرد از فعالیتهایی می شود که در گذشته باعث شادی و لذت او می شد و فرد علاقه خود را نسبت به فعالیتهای معمول از دست می دهد و اکثر اوقات احساس ناراحتی می کند.

رفتارهای افراد افسرده :

  • غم و اندوه
  • احساس پوچی و ناامیدی
  • منزوی شدن و کناره گیری از خانواده و دوستان
  • عدم اعتماد به نفس
  • عدم تمرکز
  • بی علاقگی نسبت به فعالیتهایی که در گذشته برایش لذت بخش بود
  • عدم مشارکت در فعالیتهای خانه و محیط کار

نشانه ها و علائم افراد افسرده :

  • تغییر اشتها
  • تغییر در خواب
  • نا امیدی
  • کاهش اعتماد به نفس
  • خستگی و بی حالی
  • عدم تمرکز
  • دردهای عضلانی و مفاصل

[caption id="attachment_13746" align="aligncenter" width="626"]درمان افسردگی افسردگی چیست؟[/caption]

 

چرا افراد دچار افسردگی می شوند؟

از نظر روانشناسان عوامل مختلفی باعث ابتلاء افراد به افسردگی می شود که عبارتند از :

  • ضربه روحی 

اکثر افراد که در کودکی و نوجوانی دچار ضربه روحی می شوند، با گذشت زمان و واکنش های مغزی در مقابل استرس ها و فشار های زندگی، دچار افسردگی می شوند.

  • ژنتیک

گاهی اوقات افراد به طور ژنتیک دچار اختلالات روانی و تمایلات خودکشی می شوند. اما در واقع می توان گفت عوامل محیطی و شرایط استرس آور تاثیر زیادی در فعال شدن و بروز علادم افسردگی دارد. عامل ژنتیک باعث بروز افسردگی در سنین پایین تر می شود.

  • ساختار مغز

مطالعه ساختار مغزی افراد مبتلا به افسردگی نشان می دهد که فعالیت لوب فرونتال در این افراد بسیار کمتر از افراد عادی است.

  • اختلالات روانی

بطور کلی احتمال ابتلا به افسردگی در افرادی که به اختلالات روانی از جمله اضطراب، ADHD، اختلالات خواب مبتلا هستند، بیشتر است.

  • مواد مخدر

اعتیاد و مصرف مواد مخدر، یکی دیگر از عوامل ایجاد افسردگی در افراد می باشد.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی
افسردگی و درمان افسردگی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

[caption id="attachment_13747" align="aligncenter" width="587"]درمان افسردگی چرا افراد دچار افسردگی می شوند؟[/caption]

چه موقع برای درمان افسردگی اقدام کنیم؟

وقتی که احساس افسردگی در شما به حدی برسد که باعث گوشه گیری و عدم علاقه شما به خانواده و دوستان و اطرافیانتان شود و خود به تنهایی نتوانید برای بهتر شدن حس و حالتان کاری انجام دهیید، حتی ممکن است به مرحله ای برسید که از علایقتان در گذشته هیچ لذتی نبرید. در این هنگام بهتر است با پزشک یا روانشناس خود صحبت کنید و برای درمان افسردگی تان اقدام کنید.

[caption id="attachment_13748" align="aligncenter" width="616"]درمان افسردگی چه موقه برای درمان افسردگی اقدام کنیم؟[/caption]

انواع روشهای درمان افسردگی

برای درمان افسردگی بهتر است ابتدا با مراجعه به پزشک یا روانشناس علائم افسردگی راریشه یابی کنید تا مطمئن شوید که ناشی از سایر بیماری های زمینه ای نباشد. همچنین باید شدت افسردگی خود را نیز بدانید و سپس نسبت به درمان آن اقدام کنید. بهتر است ابتدا به روانشناس مراجعه و با بررسی وضعیت شما روشهای درمانی مناسب برای شما به کار گرفته شود. ممکن است پیدا کردن روش مناسب برای درمان کامل افسردگی کمی زمان بر باشد. ممکن است مجبور باشید به چندین روانشناس مراجعه کنید تا نتیجه دلخواه را بدست آورید. بهتر است در کنار درمان دارویی ازجلسات روان درمانی نیز استفاده کنید. چون درمان دارویی در طولانی مدت روش مناسبی برای درمان افسردگی نمی باشد و ممکن است در دراز مدت دچار عوارض جانبی ناخواسته شوید. به طور کلی درمان دارویی زمانی اثر بخش خواهد بود که با تغییر سبک زندگی شما همراه باشد. به طور کلی 3 روش روان درمانی، درمان دارویی و شناختی رفتاری برای درمان افسردگی به کار گرفته می شود و گاهی از روشهای ترکیبی نیز استفاده می شود. این روشها به شما کمک می کند تا ریشه و علت احساسات خود را بیابید و بتوانید به احساس خود توجه کنید و افکار منفی ذهنتان را کنترل کنید.

 مراجعه به روانشناس 

افراد افسرده تمام زندگی خود را تیره و تار می بینند، مراجعه به روانشناس به شما کمک می کند که دیدگاه غیر واقعی خود را از بین ببرید و به شما کمک می کند تا به احساسات خود آگاه باشید و علت افسردگی خود را شناسایی کنید و با آگاهی از روشهای درمان، راحت تر بتوانید اقدام کنید و بهتر نتیجه بگیرید.

[caption id="attachment_13749" align="aligncenter" width="603"]درمان افسردگی انواع روشهای درمان افسردگی[/caption]

 درمان افسردگی با دارو

در مواردی که بیمار مبتلا به افسردگی اساسی هست، بهترین گزینه برای درمان، دارو درمانی است و پس از کاهش علائم، با توجه به نظر روانپزشک دارو قطع یا کاهش می یابد. باید در نظر داشته باشید که داروها همواره اثرات جانبی بسیاری دارند و بهترین نتیجه از درمان دارویی زمانی بدست می آید که جلسات روان درمانی هم بکارگرفته شود و بیماران نباید انتظار داشته باشند که با درمان دارویی، افسردگی آنها کاملا بهبود یابد.

[caption id="attachment_13751" align="aligncenter" width="667"]درمان افسردگی دارو درمانی[/caption]

روان درمانی 

استفاده از جلسات روان درمانی و صحبت کردن می تواند تاثیر بسیاری در کاهش افسردگی شما داشته باشد. روان درمانی به شما کمک می کند تا علت و زمینه افسردگی را شناسایی کرده و برای درمان آن راه حل مناسب تری را پیدا کنید. روان درمانی باعث می شود یاد بگیرید که هر لحظه به احساس خود آگاه باشید و بدانید که تجارب گذشته تان چگونه می تواند زندگی حالتان را تحت تاثیر قرار دهد.

 

 

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی درمان افسردگی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

چند راه حل ساده برای رهایی از افسردگی

 

1- تغییر سبک زندگی 

تغییر در سبک زندگی می تواند برای درمان افسردگی بسیار موثر باشد و شاید به تنهایی کارگشا باشد. نکته مهم این است که باید خود را متعهد به تغییر در سبک زندگی کنید. تغییر در سبک زندگی می تواند شامل موارد زیر باشد.

  • فعالیتهای ورزشی روزانه :
    ورزش روزانه و منظم می تواند جایگزین دارو درمانی شود. ورزش باعث ترشح هورمون های سروتونین و اندورفین می شود که باعث نشاط و افزایش ارتباط  سلولهای مغز می شود. این همان کاری است که داروهای ضد افسردگی انجام می دهند.حتی روزانه نیم ساعت پیاده روی یا ایروبیک می تواند تاثیر زیادی داشته باشد.
  • خواب کافی : کمبود خواب باعث بروز علائم افسردگی و خستگی در شما می شود. سعی کنید حداقل 8 ساعت در شبانه روز بخوابید تا در طول روز از نشاط و انرژی کافی برخوردار باشید.
  • تغذیه مناسب : تغذیه منظم و سالم در طول روز و داشتن وعده های کربوهیدرات باعث افزایش انرژی شما می شود و به سلامت فیزیکی و روانی شما کمک بسیار می کند. داشتن رزیم غذایی حاوی اسید فولیک و امگا 3 در کاهش استرس و افسردگی می تواند بسیار موثر باشد. افسردگی در برخی افراد باعث پرخوری و در برخی دیگر باعث کاهش اشتها می شود. توجه به الگوی غذایی سالم می تواند به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید.
  • کاهش استرس :استرس بیش از حد منجر به افسردگی می شود. یکی از دلایل افسردگی، اضطراب افراد می باشد. باید ریشه و علت اضطرابتان را شناسایی کنید و آن را کنترل کنید. اگر انجام کاری باعث افزایش استرس در شما می شود، می توانید آن را از کارهای روزانه خود حذف کنید.

2- صحبت کردن با یک دوست یا اعضای خانواده

با کسی که به او اعتماد دارید صحبت کنید. با بیان احساسات خود، علاوه بر داشتن حمایت عاطفی دیگران، راه حل مناسب نیز ممکن است به شما ارائه شود و می توانید از زوایای گوناگون به مسائل نگاه کنید. همچنین می توانید از کمک و یاری دیگران نیز برخوردار شوید.

[caption id="attachment_13752" align="aligncenter" width="577"]درمان افسردگی تغییر سبک زندگی[/caption]

3- نوشتن 

گاهی اوقات نمی توانید تمام افکار و احساسات خود را به دیگران بگوینی، بنابراین بهترین کار این است که احساسات خود را به روی کاغذ بیاورید و بدون توجه به نگارش آن، ناگفته ها و احساسات سرکوب شده خود را بیرون بریزید. بعد از این احساس آرامش بسیاری می کنید. هیچ حرف نگفته ای را در دل نگه ندارید.

[caption id="attachment_13756" align="aligncenter" width="547"]درمان افسردگی نوشتن افکار[/caption]

4- مراقبه

مدیتیشن و کنترل فکر می تواند در درمان اضطراب و سایر اختلالات روحی روانی بسیار کمک کند. نیم ساعت از روز خود را به مراقبه اختصاص دهید. در گوشه ای آرام و دور از موبایل و تلویزیون و سرو صدا بنشینید و بر تنفس خود تمرکز کنید یا خودتان را در مکانی آرام و زیبا تصور کنید. مراقبه باعث ایجاد آرامش درشما می شود.

[caption id="attachment_13754" align="aligncenter" width="609"]درمان افسردگی مراقبه[/caption]

5- توقف فکر 

می توانید افکار منفی را کنترل و از ذهنتان خارج کنید. ممکن است دائما به این فکر کنید که فرد پوچی هستید و به خود کشی فکر کنید یا اینکه فکر کنید کسی شما را دوست ندارد. باید یاد بگیرید افکارتان را کنترل کنید و قبل از اینکه از کنترل خارج شوند، آنها را متوقف کنید.

6- در جمع بودن و پرهیز از تنهایی

افسردگی باعث منزوی شدن و تمایل افراد به تنهایی می شود. بهتر است خود را مقید کنید که بیش تر از گذشته در جمع دوستان و اعضای خانواده حضور داشته باشید و در بحث های آنها شرکت کنید.

[caption id="attachment_13753" align="aligncenter" width="546"]درمان افسردگی در جمع بودن[/caption]

7- هدف دار باشید

در هنگام افسردگی ممکن است فکر کنید نمی توانید آنچه می خواهید را بدست آورید. بهتر است اهداف تان را در دفترچه ای یادداشت کنید و برای بدست آوردن آنها وظایف و راه های رسیدن به آن را لیست کنید.

[caption id="attachment_13755" align="aligncenter" width="554"]درمان افسردگی هدف دار بودن[/caption]

8- کار جدید انجام دهید

وقتی افراد خود را برای انجام کار جدید به چالش می کشند، سطح دوپامین و سروتونین در مغز بالا رفته و باعث نشاط و افزایش لذت یادگیری در آنها می شود.

بنابراین بهتر است در مواقع افسردگی، خود را مقید به انجام کاری جدید کنید مثلا آموختن موسیقی، خواندن کتاب جدید و مورد علاقه تان، رفتن به پارک و قدم زدن.

افسردگی یک از شایع ترین بیماریهای روانی است که به راحتی درمان می شود، اما به شرطی که خود را مقید کنید به طور منظم در در جلسات روان درمانی حضور داشته باشید و برای بهبود خود پیگیری کنید.

 

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی
افسردگی و درمان افسردگی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

مطالب پیشنهادی:

ازدواج با فرد اسکیزوفرنی

ترس از ازدواج

دلریو

اضطراب سخنرانی

تاثیرات تنبیه بدنی 

علائم اعتیاد 

روانشناس خوب در تهران 

مشاوره خوب

 

 

الهه بازدید : 27 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

روانکاوی

روانکاوی

عقاید فروید در مورد درمان ذهن آشفته، همچنان بر تفکر ما درباره رفتار انسان تأثیر می گذارد. زیگموند فروید در سال 1856 متولد شد و نظریه های وی مورد بحث، انتقاد و تبادل نظر قرار می گیرد و از وین تا نیویورک در کنفرانس ها و انتشارات مختلف از مجلات خبری گرفته تا مجلات علمی منتشر می شود. نوشته‌های فروید در مورد روانکاوی به تعریف حوزه روانشناسی در قرن بیستم کمک کرده است و در زمینه‌های متنوعی همچون ادبیات، تاریخ روشنفکری و تاریخ علم، موضوعاتی برای مطالعه هستند. سرکوب، انکار، تجزیه و تحلیل رویاها اینها همه به لطف فروید و کمکهای وی به دیدگاههای ما در مورد ماهیت انسانی کمک شایانی کرده است.

ظهور درمان های دارویی برای پریشانی عاطفی و شرایط روانی باعث شده است تا عده ای پایان روانکاوی را اعلام کنند، یا آن را به عنوان داشتن یک پایه ناکافی در داده های علمی اعلام کنند. اما اشتباه است که این شکل گفتگوی درمانی را رد کنیم. تحقیقات نشان می دهد که رویکرد روانکاوی هنوز هم نقش مهمی در درمان دارد. نظریه ذهن فروید بخشی اساسی در بسیاری از گفتگوهای درمانی از جمله روانکاوی است.

روانپزشک برنده جایزه نوبل و متخصص علوم مغز و اعصاب، اریک کندل، بسیار امیدوار است که بتواند "نزدیکی بین علوم بیولوژیکی و روانپزشکی" را ببیند. در روانپزشکی، روانکاوی و زیست شناسی جدید ذهن، او ادعا می کند که ما تازه شروع به کشف زیربناهای بیولوژیکی نظریه روانکاوی کرده ایم. به طور خاص، وی قصد دارد تا تحقیقات را در زمینه حافظه، میل و جنبه های دیگر عملکرد ذهن دوباره زنده کند.

بنابراین در اینجا نقد و بررسی روانکاوی و آنچه در آن است و چه انتظاراتی باید از ان داشت را بحث خواهیم کرد.

[caption id="attachment_13563" align="aligncenter" width="632"]روانکاوی روانکاوی[/caption]

روانکاوی چیست؟

روانکاوی روشی برای درمان مشکلات عاطفی است که شامل ارتباط بین روانکاو و فرد و با هدف بدست آوردن بینش به دنیای درونی فرد و چگونگی تأثیر آن بر احساسات، رفتار و روابط وی می شود. روانکاوی همچنین سیستمی از عقاید در مورد ذهن و شخصیت انسان است. اگرچه هم روش و هم نظریه از زمان فروید پیشرفت کرده اند، اما برخی از ایده های اصلی او همچنان به شکل گیری تفکر ما در مورد رفتار و عملکرد انسان می پردازند.

یک مفهوم اساسی فرویدی، تأثیر قدرتمند بخش ناخودآگاه ذهن بر احساسات، اعمال، روابط و تلاشهای ماست. درگیریهای ناخودآگاه می توانند باعث اضطراب، مشکلات خلقی یا افکار افسردگی شوند. ویژگی های شخصیتی نگران؛ یا مشکلات در محل کار یا مشکل در حفظ روابط طولانی مدت شود. بسیاری از این مشکلات ریشه در تجربیات و روابط گذشته دارند.

روانکاوی به دنبال آن است که نیروهای ناخودآگاه آزار دهنده را به بخش آگاهی برساند. با بینش های به دست آمده در طول تجزیه و تحلیل، بیمار می تواند در بهبود روابط و بهره وری، قطع الگوهای خودکامگی یا خود تخریب کننده فعالیت کند و حتی ممکن است پتانسیل خلاقیت را تقویت کند.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی روانکاوی تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

زیگموند فروید کیست؟

زیگموند فروید در وین بزرگ شد، جایی که در دانشکده پزشکی شرکت کرد و بیشتر دوران حرفه ای خود را انجا گذراند. نخستین بار که به عصب شناسی کشیده شد، علاقه وی به سرعت به روانشناسی و درمان مشکلات روانی تغییر پیدا کرد.

برای قدردانی از تأثیر خود، به همه کارتونهای نیویورکر فکر کنید که بیمار روی مبل قرار دارد و درمانگر با ریش و سیگار مرتب شده، گوش می کند. او همچنین مبل درمانی را اختراع کرد و در سال 1896 اصطلاح روانکاوی را ابداع کرد.

فروید در آن زمان 40 سال داشت. پدرش به تازگی درگذشت بود و فروید یک سری از رویاهای مزاحم را تجربه کرد. تحلیل او از آن رویاها منجر به نوشتن اولین شاهکار وی با عنوان "تفسیر رویاها" (1900) شد که در آن او شروع به توسعه ایده های خود در مورد ذهن ناخودآگاه کرد.

امروزه، تعداد کمی از روانپزشکان خود را فروید می نامند و بیشتر ما متخصص فروید نیستیم. اما بسیاری از ما هنوز عباراتی را استفاده می کنیم که فروید برای کمک به ایجاد احساس و درگیری های ما، به ویژه درگیری های درونی ما، مانند "سازوکارهای دفاعی" (مانند انکار، سرکوب یا طرح ریزی)، "مجموعه ادیپال"، "لذت" به کار می برد. اصل، "و البته نفس ، شناسه و ابرقدرت.

[caption id="attachment_13564" align="alignnone" width="730"]روانکاوی روانکاوی[/caption]

روانکاوی چگونه کار می کند؟

روانشناس و بیمار سه تا پنج بار در هفته یکدیگر را ملاقات می کنند. این برنامه فشرده جلسات، یک به یک کمک می کند تا مطب روانشناس به عنوان مکانی که بیمار می تواند با خیال آسوده خود را تخلیه عاطفی کند شناخته شود.

روانکاوی یک تلاش مشترک است. تحلیلگر با دقت گوش فرا می دهد و به او کمک می کند تا منابع ناخودآگاه اساسی مشکلات خود را درک کند. برای تشویق این آگاهی، تحلیلگر نه تنها الگوهای مداوم را تفسیر می کند، بلکه بیمار را ترغیب می کند تا دوباره ان ها را تجربه کند. در تفسیر روانکاوی این امر به عنوان "انتقال" شناخته می شود. بیمار با انتقال به احساسات و نگرشهایی که در ابتدا در روابط خود با افراد دیگر تجربه کرده بود، داستان زندگی خود را بازگو می کند.

روانکاوی ممکن است به شکایاتی از جمله "من در یافتن شریک زندگی مناسب مشکل دارم"، "من هرگز از دوستی هایم هیجان زده نمی شوم" یا ... کمک کند. روانکاوی کوتاه مدت ممکن است برای نگرانی های کوتاه مدت مانند "من بسیار ناراحت هستم که فرزند من به کالج می رود"، کمکی نمی کند، مگر اینکه این احساسات مربوط به الگوهای رفتاری طولانی تر باشد. علائم پریشانی مانند فوبیا، اضطراب و افسردگی نیز به روانکاوی پاسخ می دهند، گاهی اوقات به کمک دارو نیز می توان به درمان آن کمک کرد.

 

 تفاوت روانکاوی  با روش های دیگر

روش های روان درمانی زیادی وجود دارد و بسیاری از رویکردهای مورد استفاده در روان درمانی امروزه از روانکاوی کلاسیک بیرون می آیند. این اشکال مختلف معمولاً نسخه های روانکاوی کمتری دارند. به عنوان مثال روان درمانی روانپزشکی و روانشناسی بیانگر اهمیت یافتن انگیزه های ناخودآگاه و بدست آوردن بینش نسبت به اعمال و احساسات شخص است. در مقابل، درمانهای ساختاری کوتاه مدت مانند درمان رفتاری شناختی، که خارج از سنت روانکاوی است، بر حل علائم فعلی و مشکلات رفتاری متمرکز می شوند، بدون اینکه لزوماً بینش و ریشه ای در آنها پیدا کنند.

روانکاوی ممکن است برای همه افراد مناسب نباشد، اما بسیاری از زنان با مشکلات عاطفی می توانند از روان درمانی روانکاوان استفاده کنند. یعنی ملاقات با یک متخصص روان درمانی یک بار در هفته برای گفتگو در مورد احساسات دردناک که ممکن است زمینه ساز یک مشکل خاص یا الگوی تفکر یا رفتار باشد. در روانکاوی، فرض بر این است که ناخودآگاه درگیر است و تجربیات و روابط گذشته می توانند بر حال تأثیر بگذارند. روانکاوی می تواند از چند ماه تا چند سال ادامه داشته باشد.

[caption id="attachment_13565" align="alignnone" width="645"]روانکاوی روانکاوی[/caption]

چگونه یک روانکاو پیدا کنیم

برای یافتن یک روانکاو خوب مطمئن شوید که متخصصتان دوره های دانشگاهی یا آزاد روان کاوی را گذرانده باشد و کسی را پیدا کنید که به خوبی بتوانید با او ارتباط برقرار کنید.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی روانکاوی تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

مطالب پیشنهادی

الهه بازدید : 27 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

گفتاردرمانی در غرب تهران

گفتار درمانی در غرب تهران

 

گفتاردرمانی چیست؟

اگر فرزند شما دارای ناتوانی در گفتار است که شامل تلفظ مشکل کلمات می شود، گفتار درمانی ممکن است به پیشرفت زبان، ارتباطات و مهارت های عملی زبان فرزند شما کمک کند.
گفتاردرمانی یک سرویس درمانی مداخله ای است که بر بهبود گفتار و توانایی های کودک در درک و بیان زبان از جمله زبان غیر کلامی تمرکز دارد. گفتاردرمانگرها یا آسیب شناسان گفتار و زبان، متخصصانی هستند که این خدمات را ارائه می دهند. گفتاردرمانی شامل دو مؤلفه است:

1) هماهنگی دهان برای تولید صداها و برای ایجاد کلمات و جملات (برای پرداختن به بیان ، تسلط و تنظیم صدا)

2) درک و بیان زبان (برای پرداختن به استفاده از زبان از طریق فرم های نوشتاری، تصویری، بدن و علائم و استفاده از زبان از طریق سیستم های ارتباطی جایگزین مانند رسانه های اجتماعی، رایانه ها و آی پد ها). علاوه بر این، نقش گفتار درمانی در درمان اختلالات بلع گسترش یافته است و شامل تمام جنبه های تغذیه می شود.

جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک و گفتاردرمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره بوجیکا می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02122636858 – 09212773724

[caption id="attachment_13594" align="alignnone" width="722"]گفتاردرمانی گفتاردرمانی[/caption]

سوالاتی که قبل از گفتار درمانی باید به آن ها پاسخ دهید

  • آیا کودک شما نیاز به مداخله زودهنگام دارد؟
  • آیا فرزند شما می تواند ناتوانی یادگیری داشته باشد؟
  • کاردرمانی چیست؟
  • هیپوتراپی چیست؟
  • آیا کودک من به گفتاردرمانی نیاز دارد؟

بعضی از کودکان ممکن است تلفظ عالی داشته باشند و حتی ممکن است خوانندگان خوبی باشند اما ممکن است برای بهبود زبان "عملگرا" یا روند استفاده مناسب از زبان کلامی و زبان بدن در موقعیت های اجتماعی برای اهداف روزمره مانند انجام درخواست، مکالمه، نیاز به گفتاردرمانی داشته باشند. و روابط دوستانه برقرار کردن. از جمله دلایل دیگری که ممکن است کودکان به گفتاردرمانی نیاز داشته باشند، شامل شرایط پزشکی مانند آسیب مغزی یا عفونت است که بر توانایی آنها در برقراری ارتباط و ناتوانی در شناسایی مانند سندرم داون تأثیر گذاشته است. خدمات اغلب از سنین پایین شروع می شود و با ورود کودکان به مدرسه و شروع به برقراری ارتباط با زبان نوشتاری ادامه می یابد.

[caption id="attachment_13595" align="alignnone" width="625"]گفتاردرمانی گفتاردرمانی[/caption]

آسیب شناسان گفتار و زبان چه می کنند؟

یک گفتار درمانگر ممکن است یک ناتوانی یادگیری مبتنی بر زبان را در دانش آموزانی که برای خواندن و بیان منظور خود در کارهای کتبی تلاش می کنند، شناسایی کند. کتی اهلر، آسیب شناس زبان گفتاری و نویسنده، می گوید: "مشکلات زبان می تواند تأثیر عمده ای در توانایی نوشتن کودک داشته باشد." "برای نوشتن، کودکان باید بتوانند ایده های خود را در کلمات قرار دهند و آن کلمات را به جملات سازمان دهند. همچنین، چالش های زبانی درک و پیروی از دستورالعمل ها را برای کودکان دشوار می کند. گفتار درمانی می تواند به ساختن این مهارت ها کمک کند." برای ارائه درمان مستقیم، گفتار درمانگر ها ارزیابی ها را انجام می دهند و با معلمان مشورت می کنند تا کلاس های آموزشی غنی از زبان ایجاد کنند. درمان ممکن است فردی باشد یا گروه کوچکی از همسالان خود را شامل شود که با مشکلات اجتماعی و ارتباطی مشابهی روبرو هستند. در هر شرایطی، هدف این است که زبان را تقویت کنیم، دوستی را توسعه دهیم و دانش آموزان را در مدرسه موفق کنیم.

جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک و گفتاردرمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره بوجیکا می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02122636858 – 09212773724

برنامه های گفتاردرمانی

ملانی پوتوک، گفتار درمان گر و نویسنده کتاب می گوید: "آسیب شناسان گفتاری و زبانی نه تنها مشکلات مفصلی زبان بلکه مشکلات شناختی را ارزیابی و معالجه می کنند. برخی نیز بر بلع و تغذیه تمرکز می کنند." به گفته پوتوک، "این غیر معمولی نیست که کودکانی که در صحبت کردن با دیگران مشکل دارند، دچار مشکلات تغذیه ای نیز شوند. در حالی که کودکان دارای نیازهای ویژه ممکن است اولین کسانی باشد که به ذهن خطور می کنند، برای بچه های دیگر نیز غیر عادی نیست که هم در گفتار و هم در تغذیه مشکل داشته باشند. غذا خوردن شامل جنبه های حرکتی در چرخش زبان، فک و لب ها به صورت هماهنگ است و انجام این کار همیشه آسان نیست! "

گفتار درمان گر ممکن است اسباب بازی ها و سوت های ضربه ای را ایجاد کند و بازی هایی را انتخاب کند تا عضلات مورد استفاده در گفتار و غذا خوردن تقویت شود. استفاده از نی های مخصوص، مسواکی که باعث ایجاد صدای موسیقی می شود و دمیدن حباب ها نیز ممکن است راهکارهای سرگرم کننده ای برای کمک به کودکان باشد تا احساسات مختلفی را در دهان خود تجربه کنند.

[caption id="attachment_13596" align="alignnone" width="641"]گفتاردرمانی گفتاردرمانی[/caption]

آموزش زبان عملی

آسیب شناسان گفتاری و زبانی با کودکانی کار می کنند که در خواندن نشانه ها از دنیای اجتماعی، تفسیر دیگران و استفاده از کلمات و زبان بدن برای ارتباط موثر و توسعه دوستی مشکل دارند. میشل گارسیا وینر، کارشناسی ارشد و پاملا ج کروکه، دکتر گفتار درمانی و نویسنده، می گویند: "بخش عمل و ارتباطات و زبان به موضوعات مربوط به ارتباطات اجتماعی می پردازد اما محدود به زبان اجتماعی نیست." به گفته نویسندگان، "مراجعه به اطلاعات اجتماعی برای پردازش و پاسخ به نشانه های غیر کلامی ارائه شده توسط متن، افراد و زبان آنها برای دانش آموزانی که دارای چالش های یادگیری اجتماعی هستند دشوار است. اختلالات طیف اوتیسم، ناتوانی در یادگیری غیرکلامی، اختلال در گفتار، ADHD و غیره ". این دانش آموزان ممکن است از یک فلسفه درمانی به نام تفکر اجتماعی بهره مند شوند که در مورد رابطه بین نحوه تفکر و رفتار و نحوه پاسخ دیگران به ما آموزش می دهد.

درمان مهارت های غیر کلامی کودک 

بازی ها و فعالیت های کلامی را برای تشویق فرزندتان پیدا کنید. کودکانی که به دلایل مختلف قادر به صحبت کردن نیستند، به روشهای ارتباطی جایگزین نیاز دارند. مداخلات اولیه و گفتار درمانی های ابتدایی به کودکان (و والدین آنها) می آموزد که چگونه تصاویر و زبان نشانه ای ساده، آنها را قادر می سازد تا نیازهای خود را برطرف کنند.

کودکان در سن مدرسه ممکن است بتوانند از رایانه  برای برقراری ارتباط از طریق متن یا یک تركیب كننده صوتی استفاده كنند. به گفته یک نویسنده برنامه های کاربردی برای اوتیسم، فناوری صفحه لمسی مانند آی پد باعث شده است تا دانش آموزان بتوانند با استفاده از همان وسیله فوق العاده که همکلاسی های انها از آن استفاده می کنند، ارتباط برقرار کرده و اهداف فردی خود را برآورده سازند. علاوه بر این، گفتاردرمانگرها می توانند از همان وسیله برای آموزش مهارتهای گفتاری و زبانی از طریق درگیری و انگیزه فرزنده شما استفاده کنند.

[caption id="attachment_13597" align="alignnone" width="655"]گفتاردرمانی گفتاردرمانی[/caption]

یافتن خدمات گفتار و گفتاردرمانی

گفتاردرمانی در غرب تهران

گفتار درمانی به راحتی در مراکز روان شناسی برای ارزیابی و ارائه درمان در دسترس است. والدین ممکن است گفتار درمانی را که در یک کارآزمایی بالینی ارائه می شود، انتخاب کنند یا فرزندشان در یک گروه آموزش مهارت های اجتماعی بپیوندد. از مشاور راهنمایی مدرسه یا پزشک خانواده بخواهید که برنامه ای را با کودکان در سنین مشابه و نیازهای رشدی شبیه به فرزندتان پیشنهاد دهند. وب سایت انجمن شنوایی گفتار و زبان آمریکا اطلاعاتی را در مورد سن بچه ها به طور معمول به همراه مهارت های زبانی ارائه می دهد. این اطلاعات به والدینی که گمان می کنند فرزندشان تاخیر زبانی دارد، کمک می کند تا بفهمند چه موقع به دنبال کمک حرفه ای باشند.

جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک و گفتاردرمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره بوجیکا می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02122636858 – 09212773724

 

مطالب پیشنهادی:

الهه بازدید : 22 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

استعدادیابی

استعدادیابی

وقتی بیشتر ما در مورد استعدادهای خود فکر می کنیم، اغلب به سمت آنچه که فکر می کنیم تواناییهای طبیعی خودمان است، گرایش پیدا می کنیم. برخی از ما به طور طبیعی از نظر ورزشی، ریاضی، هنری و ... بهتر هستیم یا شاید ما از سایرین از لحاظ موسیقی توانایی بیشتری داریم. آنچه که اغلب به آن فکر نمی کنیم این واقعیت است که استعداد ساخته می شود، نه متولد. چیزی که نمی توانیم هنگام تماشای نوازندگان مورد علاقه مان در تلویزیون تماشا کنیم، تعداد ساعات کاری سخت و تمرینی است که قبل از اینکه سوپراستار مشهوری شود، انجام داده است.

به همین ترتیب، وقتی نوبت به فرزندان خودمان می رسد، ما تمایل داریم که توانایی های طبیعی آنها را جستجو کنیم و آنها را ترغیب کنیم و در آغوش این مهارت ها بفشاریم، خواه بخواهند یا نه. این می تواند کودکان  ما را دلسرد کند.

اگر می خواهید یاد بگیرید که چگونه استعداد فرزند خود را کشف کنید، رمز این است که به بچه ها اجازه دهید علایق خود را کشف کنند و فعالیت هایی را انجام دهند که  آنها را برانگیزد. از آنجا بچه ها عزم و پشتکار لازم را می آموزند تا دقیقاً به آنچه می خواهند تبدیل شوند. بیایید نگاهی عمیق تر به 10 راه برای کشف استعدادهای فرزندتان بیاندازیم.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های مختلف استعدادیابی  و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

[caption id="attachment_13603" align="alignnone" width="642"]استعدادیابی کودکان در غرب تهران استعدادیابی کودکان در غرب تهران[/caption]

چگونه استعداد فرزند خود را کشف کنید

به جای رقابت با سایر بچه ها در این محوطه، از تحت فشار قرار دادن فرزند خود در بسیاری از فعالیت های مختلف خودداری کنید و دریابید که فرزند شما واقعاً چه شور و شوقی در سر دارد. هنگامی که کودک شما فعالیتی را انتخاب می کند، خواه بخواهد نوازندگی پیانو کند، یا به تیم شنا شهر بپیوند، کودک خود را سرکوب نکنید که مهارت دل خواه شما را یاد بگیرد یا بهترین شود. از فرزند خود حمایت کنید، اما به یاد داشته باشید که فشار آوردن می تواند دلسرد کننده باشد.

به کودک بیاموزید از اشتباهات نترسد

پس از انتخاب یک یا دو تا فعالیت، اگر بچه ها مهارت را به سرعت یاد نگیرند، ناامید می شوند. به عنوان مثال، یادگیری بازی کردن در تئاتر یک شبه اتفاق نمی افتد. ساعت ها درس و تمرین در طی یک دوره از سال لازم است تا کودک شما بیشتر توانایی خود را تقویت کند.

این ایده را در کودک تقویت کنید که به عنوان انسان، همه ما از اشتباهات خود درس می گیریم. عدم موفقیت برای رشد ضروری است و به محض اینکه کودک شما این درس اساسی زندگی را درونی می کند، می فهمد که اشتباهات فرصتی برای پیشرفت در آینده است. به نوبه خود، کودک شما در برابر هر تلاشی مقاومت و اعتماد به نفس خواهد داشت.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های مختلف استعدادیابی  و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

نسل فرزندتان را دنبال کنید

اگر هنوز در تلاش برای پیدا کردن استعداد فرزند خود هستید، به دنبال دنیای امروز باشید. ممکن است کودک شما دوست نداشته باشد که یک ساز را بزند یا نقاشی و بازی کند. شاید او علاقه ای به باله یا فوتبال نداشته باشد. بچه های امروزی بیش از گذشته در فناوری غوطه ور هستند و اگر خود را ناامید کردید که کودک شما به سادگی می خواهد در گوشه خانه بنشیند و به صفحه ای خیره شود، با استفاده از یافتن علاقه اصلی و کشف این اشتیاق  از این مزیت استفاده کنید.

امروزه تعداد بیشتری از بچه ها در حال یادگیری نحوه رمزگذاری از طریق کلاس های برنامه نویسی هستند که به طور خاص برای بچه ها طراحی شده اند. چرا نسل اینترنتی فرزندتان را نمی پذیرید؟ در حالی که ممکن است نسل های قدیمی شکایت کنند که بچه ها امروز هرگز زندگی را قبل از فناوری تجربه نکرده اند، می توان با انگیزه دادن به کودکان برای یافتن شور و اشتیاق آنها را پشتیبانی کرد. به جای فکر کردن به آنچه شما یا والدینتان در کودکی انجام داده اید، امروز بیشتر به کودکتان فکر کنید و فرهنگ فعلی را کاملاً در آغوش بگیرید.

تشویق به توسعه ریزه کاری

به فرزند خود بیاموزید که استعدادهای آنها باید از طریق تمرین و پشتکار تقویت شود. برای پشتیبانی از استعداد های او، او را به تمرین های ظریف در رشته ی مورد علاقه اش تشویق کنید.

با ایده ها و آرمان های فرزندتان راحت باشید

هنگام تعیین چگونگی کشف استعداد فرزندتان، قدم عقب بگذارید و بگذارید فرزندتان راه را پیش ببرد. با ایده هایی که فرزند شما پیشنهاد می کند راحت باشید و  هر فرصتی را برای کشف علایق واقعی فرزندتان کشف کنید. فرزند شما در پایان شادتر خواهد بود و حتی اگر استعداد فرزند شما چیزی نیست که به طور طبیعی شما را تحت هیجان قرار دهد، به فردیت او افتخار کنید. گاهی اوقات به عنوان والدین، ​​امیدواریم که فرزندان ما قدم بردارند و برخی از همان فعالیت ها و آرزوهایی را که در زمان جوانی داشته ایم، انتخاب کنند. با این حال، ما نمی توانیم انتظار داشته باشیم که فرزندان ما نسخه های کپی شده از خود ما باشند. دنیای امروز نه تنها متفاوت از دنیایی است که ما در آن بزرگ شده ایم، بلکه فرزندان ما نیز علاقه های بی نظیر و منحصر به فردی دارند.

[caption id="attachment_13601" align="alignnone" width="637"]استعدادیابی کودکان در غرب تهران استعدادیابی کودکان در غرب تهران[/caption]

تلاش و موفقیت کودک را ستایش کنید بدون اینکه از ناتوانایی ها  گلایه کنید

از آنجایی که استعدادها باید در آن کار شوند، تقویت شوند و مورد تقدیر قرار گیرند، مهم است که در هر مرحله از تلاش فرزندتان قدردانی کنید. مطمئناً، بسیاری از بچه ها با استعداد طبیعی برای موضوعات خاص متولد می شوند. بعضی از بچه ها واقعاً از نظر ریاضی از بقیه بهتر هستند.

با این حال، مهم است که از ستایش بچه ها به خاطر آن توانایی های طبیعی که در اختیار دارند، پرهیز نکنید. بچه ها شاید خود نمی خواستند از هر نظر به طور طبیعی بهتر یا بدتر به دنیا بیایند. درست مثل ظاهر جسمی، یک استعداد طبیعی چیزی نیست که کسی بتواند از آن اعتبار بگیرد. در عوض، از تلاش و سخت کوشی فرزندتان ستایش کنید، و اعتماد به نفس و استقامت فرزندتان را برای پیشرفت در مهارت تقویت کنید. در نتیجه، کودک شما استعداد خود را رها نمی کند، در عین حال یک ویژگی شخصیتی مثبت نیز ایجاد می کنید.

کودکتان را برای یادگیری مهارت ها تشویق کنید

وقتی به یک حق چاپ فکر می کنیم، معمولاً نظر منفی نسبت به کسانی که از دیگران تقلید می کنند یا کپی می کنند وجود دارد. اما وقتی نوبت به تمرین یک استعداد یا یادگیری مهارت می رسد، تقلید از متخصصان یا مربیان ممکن است چیزی باشد که کودک شما بیشترین احتیاج را به آن دارد.

مشکلی نیست که به دنبال یک مربی یا چهره ای باشید که فرزند شما به آن احترام می گذارد. در حقیقت، همه ما چیزی را برای آموختن از کسانی داریم که اهدافمان را قبل از ما به انجام رسانده اند. به کودک خود کمک کنید تا درک کند که تقلید لزوماً به معنای تقلب نیست. به عنوان مثال، اگر فرزند شما در حال یادگیری بازی تنیس است، تماشای یک مربی تنیس یا فرد حرفه ای می تواند حرکات مهم او را آموزش دهد.

عقب بایستید و شکوفایی فرزندتان را تماشا کنید

در آخر و مهمتر از همه، هنگامی که کودک شما استعدادهای خود را کشف کرد، او را راحت بگذارید و شکوفایی فرزندتان را ببینید! عقب بایستید و بگذارید فرزندتان تمرین کند و رشد کند و مزد خودش را بگیرد. به فرزند خود گوش فرا دهید و "راهنمایی برای آنها" باشید که بر تصمیم و انگیزه خود باقی بمانند. از انتقاد خودداری کنید و در صورت لزوم راحتی و پشتیبانی را به آن ها ارائه دهید.

یادگیری چگونگی کشف استعداد فرزندتان می تواند مدتی طول بکشد تا ایده ها، توانایی ها و علایق بالقوه را نشان دهد.

[caption id="attachment_13602" align="alignnone" width="625"]استعدادیابی کودکان در غرب تهران استعدادیابی کودکان در غرب تهران[/caption]

از یک روان شناس کمک بگیرید

هرگز فراموش نکنید که کمک گرفتن از یک روان شناس در این زمینه بسیار مفید و مهم خواهد بود. در طی این فرایند، بچه ها انعطاف پذیری، اعتماد به نفس و ابزاری را که برای یافتن موفقیت و خوشبختی مادام العمر لازم دارند پیدا می کنند.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های مختلف استعدادیابی  و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز حال کوک با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 0921277372

مطالب پیشنهادی

لینک منبع

مرکز روان شناسی شمال و غرب تهران

اضطراب و دردهای شکمی

مرکز روان شناسی کودک شمال و غرب تهران

نقاط تحریک پذیر بدن مردان

متخصص زوج درمانی

زوج درمانگر خوب در شمال و غرب تهران

مرکز مشاوره خانواده و زوج بوجیکا

الهه بازدید : 22 جمعه 05 مهر 1398 نظرات (0)

روانشناس

روانشناس

 

انواع مختلف روانشناسی چیست و دقیقاً در انواع شاخه های روانشناسی چه کاری انجام می دهند؟ وقتی مردم اصطلاح روانشناس را می شنوند، بسیاری از افراد بلافاصله تصور می كنند كه زن یا مردی در یك دفتر نشسته و درحال یادداشت برداری از شنیده ها و در حالی كه به یك مراجع  روی یك مبل چرمی نشسته است، مشاوره می دهد. مطمئناً، روانشناسان زیادی هستند که به این نوع شیوه درمانی مشغول هستند، اما افرادی که در حوزه روانشناسی فعالیت می کنند، کارهای دیگری نیز انجام می دهند.

آیا می دانید روانشناسانی هستند که نحوه کار و تعامل افراد با ابزارهای موجود در محیط خود را مطالعه می کنند؟ یا اینکه برخی روانشناسان روشهایی برای کمک به کند کردن گرم شدن کره زمین ارائه می دهند؟ در زیر لیستی از برخی زمینه های تخصصی و وظایف مرتبط با آنها آورده شده است.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های گوناگون و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

[caption id="attachment_13606" align="alignnone" width="643"]روانشناس روانشناس[/caption]

روانشناسان فیزیولوژیک

این روانشناسان گاهی اوقات روانشناسان بیولوژیکی یا روانشناسان فیزیولوژیکی نیز نامیده می شوند. آنها درباره مغز و رفتار تحقیقاتی انجام می دهند. با بررسی مبانی عصبی رفتار، متخصصان بیوفیزیولوژیک قادرند عوامل بیولوژیکی مختلفی را درک کنند که ممکن است بر نحوه تفکر، احساس و عملکرد افراد تأثیر بگذارد.

این نوع روانشناس همچنین ممکن است نحوه تأثیر بیماری مغزی و آسیب دیدگی را بررسی کند. محققان با درک بهتر نحوه آسیب دیدگی افراد از چنین آسیب ها و بیماری ها، می توانند راه های جدیدی برای پیشگیری، معالجه و مدیریت بیماری های جدی مغزی و تروما پیدا کنند.

روانشناسان بالینی

روانشناسان بالینی افراد مبتلا به پریشانی روانی و بیماری روانی را ارزیابی، تشخیص و معالجه می کنند. آنها همچنین روان درمانی انجام می دهند و برنامه های درمانی را تهیه می کنند.

روانشناسان بالینی غالباً در بیمارستان ها، کلینیک های بهداشت روان و مطب های خصوصی فعالیت می کنند. آنها در انواع روش های درمانی آموزش دیده اند اما ممکن است در معالجه برخی از اختلالات یا کار با برخی از افراد خاص تخصص داشته باشند. به عنوان مثال، یک روانشناس بالینی ممکن است در حوزه هایی مانند درمان سوء مصرف مواد، سلامت روان کودک، سلامت روان بزرگسالان یا سلامت روانی سالمندان تخصص داشته باشد. در حالی که روانشناسان بالینی اغلب در محیط های پزشکی فعالیت می کنند، آنها پزشک نیستند و در اکثر موارد نمی توانند داروها را تجویز کنند.

[caption id="attachment_13607" align="alignnone" width="604"]روانشناس روانشناس[/caption]

روانشناسان شناختی

روانشناسان شناختی نحوه تفکر افراد را بررسی می کنند، از جمله موضوعاتی مانند تصمیم گیری و حل مسئله. این نوع روانشناس علاقه مند به نحوه پردازش، یادگیری، ذخیره، شناسایی و استفاده از مغز است.

روانشناسان شناختی ممکن است در محیط های مختلفی از جمله دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز توانبخشی، بیمارستان ها، سازمان های دولتی و در کارهای خصوصی کار کنند. افراد حرفه ای در این زمینه غالباً وظایف مختلفی مانند انجام تحقیق و کار با بیماران را انجام می دهند.

مانند سایر زمینه های روانشناسی، روانشناسان شناختی اغلب تخصص خود را در یک موضوع خاص مانند حافظه، رشد زبان، توجه، حل مسئله یا ناتوانی های یادگیری انتخاب می کنند.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های گوناگون و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

روانشناسان اجتماعی

این نوع روانشناس تحقیقاتی را در مورد موضوعات بهداشتی جامعه انجام می دهد. آنها همچنین به دنبال آموزش جامعه و تدوین برنامه های پیشگیری هستند. این متخصصان متمرکز بر کمک به ایجاد تغییرات مثبت در سطح فردی و جامعه هستند.

شما ممکن است روانشناسان جامعه را در طیف وسیعی از اقدامات در دانشگاه ها، سازمان های دولتی، سازمان های جامعه و مشاغل خصوصی به عنوان استاد، مشاور، مشاور سیاسی، مدیر برنامه و محقق مشغول به کار ببینید. تحقیقات در این زمینه بسیار متمایل به عمل است و تمرکز بر توسعه راه حل های دنیای واقعی است که می توانند بلافاصله عملی شوند. روانشناسان جامعه برای رفع مشکلات اجتماعی تلاش می کنند.

روانشناسان مقایسه ای

روانشناسان تطبیقی ​​رفتار گونه های مختلف را مطالعه می كنند، خصوصاً چگونگی تفاوت رفتار حیوان و انسان. چرا حیوانات را مطالعه می کنیم؟  در حالی که به وضوح تفاوت های عمده ای وجود دارد، فرض بر این است که برخی موارد ممکن است برای همه گونه ها صادق باشد.

بنابراین مطالعه رفتارها و واکنش حیوانات مانند موش و سگ می تواند بینشی از رفتارهای انسان نیز داشته باشد. چنین مشاهداتی در سراسر تاریخ روانشناسی مهم بوده است. کار با گربه ها، کار پاولوف با سگ ها و کار اسکینر با کبوترها فقط برخی از نمونه های روانشناسی مقایسه ای است که در آن رفتار حیوانات می تواند بینشی از رفتار انسان داشته باشد.

روانشناسان تجاری

روانشناسان مصرف کننده همچنین به عنوان روانشناسان بازاریابی شناخته می شوند، رفتار مصرف کننده را تحقیق می کنند و استراتژی های بازاریابی را برای ارتقاء مشاغل توسعه می دهند. این نوع روانشناس در کمک به مشاغل در درک بهتر آنچه باعث می شود مصرف کنندگان محصولات و خدمات را خریداری کنند درگیر است. آنها تحقیق می کنند که چگونه خریداران به پیام های بازاریابی پاسخ می دهند، استراتژی های تصمیم گیری را تجزیه و تحلیل می کنند و نقشی را که عواطف در خرید بازی می کنند، بررسی می کنند.

این متخصصان به مشاغل کمک می کنند تا پیام های بازاریابی را توسعه دهند، مخاطبان هدف را شناسایی کنند، محصولاتی را ایجاد کنند که برای مصرف کنندگان خاص جذاب باشد. آنها این کارها را با استفاده از نظرسنجی های تحقیقات بازار، آزمایش ها، مشاهدات طبیعت گرایانه و گروه های متمرکز مصرف کننده انجام می دهند.

روانشناسان مشاوره

روانشناسان مشاوره روان درمانی را برای افرادی انجام می دهند که از اختلالات روانی، مشکلات رفتاری، مشکلات عاطفی، استرس و موارد مرتبط با آن رنج می برند. این متخصصان مشترکات زیادی با روانشناسان بالینی دارند.

[caption id="attachment_13608" align="alignnone" width="611"]روانشناس روانشناس[/caption]

روانشناسان فرهنگی

روانشناسان فرهنگی به این موضوع نگاه می کنند که مردم در فرهنگ ها چگونه متفاوت هستند و چگونه تعلقات فرهنگی بر رفتار تأثیر می گذارد. آنها غالباً بررسی می كنند كه چگونه جنبه های مختلف رفتار ممکن است جهانی یا متفاوت در فرهنگ های مختلف باشد.

به عنوان مثال، روانشناسان فرهنگ ممکن است بررسی کنند که چگونه سبک های والدین بین فرهنگ های جمع گرایانه در مقابل فرهنگ های فردگرایانه و همچنین اینکه چگونه این تفاوت ها در تربیت بر رفتار بزرگسالان تأثیر می گذارد.

روانشناسان رشد

روانشناسان رشد و نمو، رشد و نمو انسان را در کل طول عمر تحقیق می کنند. برخی روی دوره خاصی مانند اوایل کودکی، بزرگسالی، بزرگسالی یا سالمندی تمرکز دارند. این متخصصان ممکن است کارهایی از قبیل ارزیابی کودکانی که ممکن است دچار تاخیر در رشد یا ناتوانی شوند، بررسی موضوعات مرتبط با سالخوردگی و مطالعه مهارتهای زبانی را انجام دهند.

برخی روانشناسان توسعه ممکن است بر تحقیقات متمرکز شوند و درک ما را از مسائل مربوط به رشد که می توانند در طول زندگی بوجود بیایند، اضافه کنند. سایر متخصصان ممکن است کارهای متفاوتی را با مشتریانی انجام دهند که برای مقابله با مسائل مربوط به توسعه به کمک نیاز دارند.

روانشناسان آموزشی

این روانشناسان نحوه یادگیری و روند آموزش افراد را مطالعه می کنند. این ممکن است شامل توسعه استراتژی های آموزشی و تکنیک های آموزش باشد. برخی روانشناسان تحصیلی، مهارتهای ذهنی یا ناتوانی یادگیری را مطالعه می کنند.

این نوع روانشناس به بررسی تأثیر عوامل اجتماعی، شناختی و عاطفی بر فرآیند یادگیری می پردازد. برخی از متخصصان در این زمینه در شناسایی و مقابله با مشکلات احتمالی که ممکن است در یادگیری کودکان اختلال ایجاد کند تخصص دارند. برخی دیگر در تحقیق در مورد فرآیند یادگیری تخصص دارند، در حالی که برخی ممکن است در عوض بر روی طراحی مواد آموزشی که حداکثر نتایج یادگیری را دارند تمرکز کنند.

روانشناسان مهندسی

روانشناسان مهندسی متمرکز هستند تا با بهبود ماشین آلات، تجهیزات، فناوری و محیطهای کاری، روشهای افزایش تواناییهای انسانی را کشف کنند. در حالی که برخی ممکن است روی تحقیقات اساسی تر تمرکز کنند، اما این اغلب زمینه ای کاربردی است. روانشناسان مهندسی برای حل مشکلات دنیای واقعی و توسعه راه حلهایی که می توانند کاربردهای عملی در زندگی روزمره داشته باشند، کار می کنند.

روانشناسان مهندسی وظیفه دارند فناوری را توسعه دهند که در صنعت مراقبت های بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد تا بیماران به بهبودی سریعتر کمک کنند. آنها همچنین در طراحی و پالایش محصولاتی که مردم هر روز از جمله تلفن های همراه و وسایل نقلیه موتوری استفاده می کنند، کمک می کنند.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه های گوناگون و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858- 09212773724

مطالب پیشنهادی

 

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 14
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14
  • بازدید ماه : 77
  • بازدید سال : 324
  • بازدید کلی : 397